Voorstellen

Ontstaan

Van student naar toptalent is een jonge organisatie die in 2014 is ontstaan en gespecialiseerd is in het aanbieden van bijlessen en coaching. Op dit moment biedt van student naar toptalent vijf coachingstrajecten aan die zich richten op de thema’s assertiviteit, faalangst, omgaan met stress, zelfvertrouwen en algemene studievaardigheden.

Tijdens je studie of opleiding kun je door bepaalde levensgebeurtenissen, geschiedenis en karaktereigenschappen geconfronteerd worden met jezelf. Zo kun je er bijvoorbeeld achter komen dat jij het moeilijk vindt om jouw grenzen aan te geven of dat jij juist zelfverzekerder wilt worden in bepaalde situaties. Dit zijn slechts twee voorbeelden van mogelijke aandachtspunten. Voor jezelf en voor jouw omgeving kan dit belemmerend werken of zelfs problemen opleveren. Uiteindelijk kan dit een negatieve uitwerking hebben op jouw studieresultaten en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Van student naar toptalent biedt afhankelijk van jouw individuele vraag coachingstrajecten aan waarin er uitgaan wordt van jouw kwaliteiten en waarin jij een persoonlijke groei doormaakt. Dit heeft als uiteindelijk doel dat jij praktische vaardigheden aangereikt krijgt die jij kunt gebruiken in jouw levensrugzak.

Voorstellen van mijzelf

 

Mijn naam is Annamarie Schrader (31 jaar). Naast mijn baan als docent en studieloopbaanbegeleider werk ik als coach en bijlesdocent van bepaalde vakken binnen mijn eigen bedrijf ‘Van student naar toptalent’. Na ruim 9 jaar werkzaam geweest te zijn in onder andere het onderwijs en diverse welzijnsorganisaties is bij mij de wens ontstaan om leerlingen en studenten individueel te coachen. In 2014 is deze wens werkelijkheid geworden.

 

Ik ben gespecialiseerd als docent Omgangskunde en heb diverse opleidingen en cursussen als coach gevolgd en afgerond. Door de ervaringen en opleidingen die ik gevolgd heb sta ik met veel passie klaar om leerlingen en studenten te ondersteunen tijdens een studie, opleiding of in een bepaald vak. Het is voor mij een uitdaging om net dat stukje extra begeleiding te kunnen bieden.  Mijn uiteindelijke doel is een bijdrage te kunnen leveren aan een ieders ontwikkeling. Met mijn eigen bedrijf van student naar toptalent maak ik dit mogelijk.

Geïnteresseerd of wil je meer weten?  

 

Van student naar toptalent staat voor jou klaar!

 

Met succesvolle groet,

Van student naar toptalent

Annamarie Schrader

© 2020 van Student naar Toptalent
"Investeer in jezelf voor een leven lang"